De nieuwe Renault MEGANE E-TECH Electric: de veelzijdige 100% elektrische hatchback

Body

De nieuwe MEGANE E-TECH Electric, voorzien van het nieuwe ‘Nouvel’R’-logo van Renault, verpersoonlijkt de transformatie van het merk: het model symboliseert hoe de kern van de markt een revolutie ondergaat, vertegenwoordigt in alle opzichten een enorme sprong voorwaarts en is elke keer weer opwindend om te zien en om in te rijden. Dit model kan met recht een unieke auto met hoogstaande technologie worden genoemd. Het kroonjuweel in het interieur is de OpenR-display, die het instrumentenpaneel en de multimedia-interface samenbrengt in één unit.

De nieuwe MEGANE E-TECH Electric is een product van de technologie, een product van de Renaulution. Dit wordt het eerste model dat 100% ‘Made in ElectriCity’ is, de nieuwe industriële hub van de Renault Group en Europees leider op het gebied van EV’s in het noorden van Frankrijk. Omdat dit een echt Frans icoon is, is de voorruit voorzien van het silhouet van een haan als symbool voor de Franse oorsprong en productie van het model.

Het nieuwe model beleeft zijn wereldpremière tijdens de IAA 2021 Mobility in München, Duitsland. Verkoop van de nieuwe Renault MEGANE E-TECH Electric start in het eerste kwartaal van 2022, prijzen worden in een later stadium bekend gemaakt.