Acties

Acties

Image
E-TECH

Munsterhuis Voorraad Deals

Het einde van 2021 is in zicht. We willen graag samen met u het jaar afsluiten met de Munsterhuis Voorraad Deals. Tijdens de Munsterhuis Voorraad Deals ontvangt u tijdelijk extra veel voordeel op geselecteerde modellen. Of u nou op zoek bent naar een nieuwe Captur of een gebruikte Clio, bij ons bent u aan het juiste adres!
Image
ZOE

Profiteer van Renault-subsidie tot wel € 5.000,-!

Maak kennis met Europa’s bestverkochte elektrische auto van de laatste acht jaar: de 100% elektrische Renault ZOE E-TECH Electric . Met tot 395 kilometer rijden zonder te laden heeft hij de beste actieradius in zijn klasse. Profiteer nu van Renault-subsidie tot wel € 5.000,-!!
Image
Zomercheck - Munsterhuis

Doe nu de Renault zomercheck!

Het is zomer bij Munsterhuis! Dit is het ultieme moment om met je Renault de weg op te gaan naar mooie bestemmingen. Na de Renault Zomercheck ben je helemaal klaar om veilig en onbezorgd de weg op te gaan. Laat je Renault controleren voor slechts €14,95. Ben jij lid van My Renault+? Dan is de Renault Zomercheck helemaal GRATIS!
Image
Maste Z.E.

Profiteer nu van wel € 5.000,- subsidieregeling op elektrische bedrijfswagens!

Vanaf 15 maart 2021 is de SEBA-regeling van kracht gegaan. Met SEBA, kort voor Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s, kan je bedrijf tot € 5.000,- subsidie ontvangen op een nieuwe elektrische bedrijfswagen. De SEBA-regeling geldt voor nieuwe, niet-geregistreerde elektrische bedrijfsauto’s met voertuigcode N1 en N2 tot 4.250 kg. De hoogte van het subsidiebedrag is 10% van de nieuwprijs, met een maximum van € 5.000,-.
Image
Airco check

Doe de GRATIS Airco Check en ontvang een Pathé filmbeleving cadeau!

De lentezon breekt al af en toe door en de dagen worden langer. Daarom is het belangrijk dat je er zeker van bent dat de airco van jouw Renault goed werkt. Munsterhuis Renault biedt daarom de gratis aircocheck aan. Tijdens deze check controleren wij de airconditioning van jouw Renault en geven wij advies voor eventueel onderhoud. Bovendien ontvang je een Pathé filmbeleving cadeau als je kiest voor Airco Reiniging, Airco Servicebeurt of Airco Onderhoud Compleet.
Image
Combideal

Unieke combideal voor de sportieve en milieubewuste rijder!

Je vrijheid binnen handbereik! Munsterhuis Autoverhuur en Munsterhuis Lease presenteren de unieke combideal voor de sportieve en milieubewuste rijder! Lease één van de Renault E-TECH modellen + een QonQer E-bike voor een vast bedrag per maand. Geniet van vooruitstrevende techniek die jouw rij- en fiets beleving 100% compleet zal maken.
Image
nieuwe Renault ZOE

EV-subsidie 2021 voor nieuwe auto’s op, Renault subsidie van € 3.500,- nog wel beschikbaar

De EV-overheidssubsidie voor 2021 is geheel opgebruikt. Het is wél mogelijk om een subsidieaanvraag in te dienen voor een gebruikte 100% elektrische personenauto. De Renault-subsidie is nog wel beschikbaar!
Image
Trafic actie

Profiteer van zéér scherp geprijsde Trafics

Wij leveren deze Trafic* van €21.743,- excl. BTW/BPM nu voor €15.950,- excl. BTW/BPM rijklaar. Dat is maar liefst €5.793,- voordeel! Onze Trafics staan op voorraad, maar weer er snel bij, want OP=OP!
Image
Voorraadmodellen

Kortingen tot wel €8.000,- op geselecteerde voorraadmodellen

Ben jij opzoek naar een gloednieuwe Renault met kortingen die kunnen oplopen tot 20%?

Image
Trafic Actie overzicht

Renault Trafic L1H1: Vandaag beslissen = volgende week rijden!