Renault Symbioz

Body

Nieuwe compacte familie-SUV van Renault

Renault introduceert de Symbioz, een frisse toevoeging aan het C-segment. Deze compacte familie-SUV combineert rijplezier en efficiëntie dankzij de krachtige E-Tech full hybrid aandrijflijn.

Verwachte onthulling: Voorjaar 2024

panoramadak

Compact, Ruim, Innovatief

De Renault Symbioz positioneert zich als de meest compacte SUV van Renault in het C-segment, met een lengte van 4,41 meter. Het interieur is ruim en voldoet aan alle behoeften van een gezin, biedt voldoende plaats voor inzittenden en hun bagage. Wat de Symbioz echt onderscheidt, zijn verschillende kenmerken zoals het innovatieve solarbay panoramadak, gebaseerd op PDLC-technologie, waarmee het glazen dak verduisterd kan worden zonder het te hoeven afdekken. De Renault Symbioz heeft de E-Tech full hybrid aandrijflijn, met een kracht van 107 kW (145 pk). Dit zorgt voor meer rijplezier en beperkt tegelijkertijd het brandstofverbruik.

symbioz

Focus op het C-segment

Renault blijft nauw verbonden met zijn klanten en is vastberaden om aan hun diverse behoeften te voldoen, zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Met een duidelijke focus op het C-segment biedt Renault een uitgebreid productaanbod met zowel volledig elektrische als hybride aandrijflijnen. Deze strategische keuze benadrukt Renault's streven naar duurzame mobiliteit en de wens om innovatieve oplossingen te bieden die aansluiten bij de evoluerende eisen van de moderne consument.

Renault

Voorjaar van 2024

In het voorjaar van 2024 zal Renault de Symbioz onthullen, een compacte familie-SUV die niet alleen het resultaat is van geavanceerde technologie en innovatie. 

Niets missen van het laatste nieuws?

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.