Nieuwe-Renault-Espace

De nieuwe ESPACE: meer verfijning en intelligente technologie

Body

De Renault ESPACE is al meer dan 1,3 miljoen keer verkocht. Het model van Renault is uitgegroeid tot icoon en vindt zichzelf steeds opnieuw uit. In de lente van 2020 zal de vijfde generatie op de markt komen. Een topklasse crossover met een gedurfd ontwerp!

volledige persdossier 

Nieuwe-Renault-Espace-exterieur

De nieuwe ESPACE

De nieuwe ESPACE is vanaf de lente 2020 bij Munsterhuis te bewonderen. De ESPACE is uitgerust met nieuwe rijhulptechnologie (EASY DRIVE), waaronder grootlichtassistent met adaptieve LED MATRIX VISION en Highway & Traffic Jam Companion. 

De nieuwe ESPACE is ook voorzien van het Renault EASY CONNECT systeem voor een nieuwe ervaring op het gebied van connectiviteit. Renault EASY CONNECT omvat onder andere het Renault EASY LINK navigatie- en multimediasysteem. 

Nieuwe-Renault-Espace-exterieur

Exterieur

Het crossover-design van de nieuwe ESPACE voldoet aan de hoogste eisen. Het vernieuwde model is te herkennen aan de vernieuwde voorzijde, waaronder de ondergrille met nieuw chroomwerk. De ondergrille wordt een herkenbaar element van alle topmodellen van Renault en dankzij de adaptieve LED MATRIX VISION koplampen heeft de ESPACE een scherpe blik. Het intelligente, adaptieve verlichtingssyteem is een primeur voor Renault en biedt nog meer veiligheid in vergelijking met traditionele LED-systemen.

 

Nieuwe-Renault-Espace-interieur

Interieur

Het middenconsole van de ESPACE is vernieuwd en oogt stijlvoller dan voorheen. Het vernieuwde middenconsole biedt meer gebruiksgemak dankzij de nieuwe, afsluitbare opbergruimte met bekerhouders, twee USB-poorten, een AUX-aansluiting en de mogelijkheid om je smartphone draadloos op te laden. De nieuwe ESPACE is uitgerust met het Renault EASY CONNECT ecosysteem, het Renault EASY LINK multimediasysteem en connectiviteitsdiensten. EASY LINK is compatible met Apple CarPlay en Android Auto.