Nieuwe TWINGO Z.E.

TWINGO Electric

Rijklaar vanaf
€20.690,-
Private lease p.m. vanaf
€279,-
Bekijk

Meer dan ooit thuis in de stad

Met de nieuwe TWINGO profiteer je, door de elektromotor van 60 kW (82 pk) en 160 Nm die gevoed wordt door een 22 kWh-batterij, van een actieradius van 190 km en tot 270 km in de stad. Op deze manier rijd je een volledige werkweek heen en weer naar je werk en dat zónder dat je je TWINGO Z.E. tussentijds moet opladen. Dankzij de standaard en unieke Caméléon-lader is de batterij bij de meeste publieke laadpunten tot vier keer sneller dan die van de concurrent. De batterij van de TWINGO Electric is bij een 22 kW AC-laadpunt in 1 uur tot 80% opgeladen. 

Met het 7" EASY LINK-multimediascherm of de gratis MY Renault-app maak je gebruik van de connected Z.E.-services. Deze Z.E.-services zijn speciaal ontwikkeld om al jouw ritten nóg eenvoudiger te maken. De nieuwe 100% elektrische TWINGO Z.E. is eind dit jaar te bewonderen in onze showrooms!

De elektrische variant van de nieuwe TWINGO is verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen:

Uitvoering Rijklaarprijs
Life €20.590,-
Collection €22.090,-
Intens €23.490,-
Série Limitée Vibes €24.790,-

Wil je profiteren van €1.000,- voordeel?

De TWINGO wordt 100% elektrisch. De elektrische variant van de meest iconische stadsauto vult eind 2020 het TWINGO-gamma aan. Word nu Early Bird en profiteer van voordeel tot €1.000,- voor particuliere klanten!

Word nu early bird!

elektrisch motor

100% elektrisch

190 km WLTP

elektrisch opladen

30 min voor 80 km

elektrisch batterij

22 kWh batterij

TWINGO ZE Série Limitée Vibes

Série Limitée Vibes

De nieuwe TWINGO is verkrijgbaar in vier uitvoeringen, waaronder de 'top of the range' Série Limitée Vibes. Deze variant heeft unieke exterieurstyling, luxe interieur met hoogwaardige materialen en een riante uitrusting, waaronder een achteruitrijcamera, het Renault EASY LINK multimediasysteem met 7" touchscreen en geïntegreerde TomTom-navigatie met real-time verkeersinformatie. Bij aanschaf van de Série Limitée Vibes uitvoering profiteer je als koper van drie jaar kosteloos gebruik van MY Z.E. Connect en Inter@active via de MyRenault smartphone-app (download hier de app voor Apple of Android). 

Nieuwe TWINGO Z.E. buitenkant

Private lease

Wil je de nieuwe Renault TWINGO Electric liever leasen? Dat kan al vanaf €299,- per maand! Wij bieden private lease aan tegen aantrekkelijke prijzen. Private leasecontracten lopen tussen de 24 en 60 maanden. Wil je weten of private lease iets voor jou is? Lees er meer over of neem contact met ons op.

 • Merk/Model
 • Prijs
 • Brandstof
 • Transmissie
 • Km-stand
 • Bouwjaar
 • Meer filters...
 • Verwijder filters

Geen voertuigen

Let op: Geld lenen kost geld.

  Er zijn helaas geen resultaten gevonden die voldoen aan uw zoekopdracht.
  Pas uw zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

Profiteer van €1.000,- bonus bij je aankoop

Contactgegevens