Nieuwe KANGOO & EXPRESS

Renault introduceert de nieuwe KANGOO & EXPRESS

Body

Renault onthult de geheel nieuwe KANGOO en de eveneens geheel nieuwe EXPRESS. Om te kunnen voldoen aan alle behoeften van klanten, komen beide modellen als lichte bedrijfswagen en als personenauto op de markt. De vier nieuwe modellen vullen elkaar perfect aan en zijn te koop vanaf de lente van 2021.

KANGOO

Renault KANGOO als bestelwagen

De nieuwe KANGOO valt op door zijn gespierde uiterlijk. De voorzijde is volledig nieuw vormgegeven en afgewerkt met een verchroomde sierstrip tussen de grille en de bumper. De flanken en de schouderlijn hebben karakteristieke, gewelfde vormen. De nieuwe KANGOO oogt luxueuzer dan voorheen, met een verfijnde afwerking en verchroomde accenten. Het compleet nieuw ontworpen interieur omvat een horizontaal vormgegeven dashboard met talrijke opbergmogelijkheden.

De nieuwe bedrijfswagen is optioneel uitgerust met het Renault EASY LINK multimedia- en navigatiesysteem en nieuwe rijhulpsystemen zoals de  Rear View Assist, digitale binnenspiegel. Dit nieuwe systeem biedt uitstekend zicht op de situatie achter de auto in versies met een afgescheiden laadruimte. Andere nieuwe voorzieningen zijn Trailer Swing Assist, Brake Stability Control en AEBS Active Emergency Braking System.

Renault brengt de nieuwe KANGOO op de markt met keuze uit een ongekend aantal uit carrosserie- en motorvarianten. Hij is er in twee lengtematen en met handbediende en automatische transmissies, met benzine- en dieselmotoren én met een elektrische aandrijflijn. De laadcapaciteit varieert van 3,3 tot 3,9 m3*** in de standaardlengte en 4,2 tot 4,9 m3*** in de verlengde versie.

Nieuwe KANGOO & EXPRESS

Renault KANGOO als MPV

De personenversie van de nieuwe Renault KANGOO is een elegante en ruime gezinsauto met riante zitplaatsen voor vijf personen. Daarmee voldoet de KANGOO ook aan de behoeften van dynamische gezinnen. Net als de bedrijfswagenversie heeft de personenversie een nieuw uiterlijk in combinatie met meer comfort, een rijkere uitrusting en nieuwe rijhulpsystemen. Alle bekende slimme, modulaire voorzieningen van zijn voorganger zijn behouden. Die zijn immers ook populair bij zakelijke klanten zoals lokale overheden en verschillende organisaties.

De nieuwe KANGOO gaat als bedrijfswagen en als personenauto in productie in de fabriek van Renault in het noord-Franse Maubeuge. Hij komt op de markt in Europa en op andere internationale markten. De personenversie van de nieuwe KANGOO wordt niet op de Nederlandse markt aangeboden.

KANGOO

Renault EXPRESS

De nieuwe Renault EXPRESS is een praktische en efficiënte bestelwagen. Deze is gericht op  ondernemers en bedrijven met een klein tot groot wagenpark en voldoet met de beste prijs-prestatieverhouding aan alle basisbehoeften.

De nieuwe EXPRESS is er ook als veelzijdige en efficiënte MPV, met vijf royale zitplaatsen en een grote bagageruimte. Deze versie is gericht op ondernemers, vaklui en vertegenwoordigers die hun auto ook voor hun gezin gebruiken.

De nieuwe EXPRESS spreekt de designtaal van Renault en straalt daarmee moderne robuustheid uit. Het interieur met extra stevige stoelen biedt hoogwaardig comfort. Er is speciale aandacht besteed aan de opbergruimte en ergonomie.

KANGOO en EXPRESS: troeven van Renault Pro+

Renault is al meer dan 120 jaar toonaangevend op de markt van lichte bedrijfswagens en stelt al zijn kennis en ervaring via Renault Pro+ ten dienste van ondernemers. Dat doet het in de vorm van aangepaste bedrijfswagens en diensten aan de wensen van de klant en een toegewijd wereldwijd netwerk van 650 vestigingen.

Renault is ook voor het negende opeenvolgende jaar pionier en marktleider op de markt van elektrisch aangedreven lichte bedrijfswagens. Bijna één op elke twee verkochte elektrische lichte bedrijfswagens is een Renault. Sinds 2011 is de Renault Kangoo Z.E. de bestverkochte elektrische bedrijfswagen van Europa. Tot op heden zijn al meer dan 50.000 exemplaren van de KANGOO Z.E. verkocht.

  • Renault is sinds 1998 marktleider in het segment van bestelwagens en MPV’s en is dat dit jaar voor het 21e opeenvolgende jaar.
  • Tegen 2022 zijn van het gehele gamma van bestelwagens en MPV’s van Renault ook elektrische varianten leverbaar.