Renault ZOE nieuwe prijzen

Prijzen nieuwe Renault ZOE Z.E. 50

Body

De nieuwe volledig elektrische Renault ZOE is leverbaar vanaf €25.390,- in combinatie met batterijhuur. Wil je een Renault ZOE inclusief batterij? Dan heb je al een Renault ZOE voor maar €33.590,-. Maandelijks huur je een batterij al tussen de €74,- en €124,- inclusief BTW, afhankelijk van het gekozen jaarkilometrage.

De nieuwe Renault ZOE is vanaf oktober te bestellen en zal eind oktober bij ons in de showroom staan!

Renault ZOE nieuwe prijzen

Prestaties

Dankzij een hoger vermogen, meer laadmogelijkheden en een nog grotere actieradius presteert de nieuwe Renault ZOE beter dan ooit. Het design valt op en geeft de ZOE nog meer karakter. De ZOE beschikt over een groot aanbod van hightech uitrusting. Deze hightech uitrusting zorgt voor een nog beter rijcomfort en beleving. 

Renault ZOE ZE 50

100% elektrisch rijden

De nieuwe ZOE markeert een belangrijke mijlpaal in het streven van Renault om elektrische auto's toegankelijk te maken voor een groot publiek. De nieuwe ZOE zet een stap voorwaarts als het gaat om flexibiliteit, kwaliteit en technologie. De ZOE biedt vanaf de instapversie waardevolle features en blijft ondanks alles gewoon betaalbaar.

Renault ZOE ZE 50

Krachtige motor

Dankzij nieuwe technieken en een nieuwe 52 kWh-batterij biedt de nieuwe ZOE meer range. De nieuwe ZOE beschikt over een actieradius van maar liefst 395 kilometer. De nieuwe ZOE biedt nog meer rijplezier, dankzij zijn krachtigere, 100 kW sterke elektromoter.

Renault ZOE ZE 50

100% elektrisch rijden

De evolutie van de ZOE is direct zichtbaar. Persoonlijkheid aan de buitenzijde, terwijl het kenmerkende, moderne design behouden is gebleven. Naast de buitenzijde, is het interieur grondig vernieuwd, met een volledig nieuw ontworpen instrumentarium en dashboard.