Nieuwe ZOE

Nieuwe ZOE is eind 2019 leverbaar

Het plezier van volledig elektrisch rijden bereikt een nieuw niveau! De nieuwe Renault ZOE is de koploper op het gebied van elektrische prestaties en is nóg gebruiksvriendelijker dan voorheen. Met een grotere actieradius, hoger vermogen, veelzijdiger laadmogelijkheden en de nieuwste technieken presteert de nieuwe ZOE beter dan ooit! Met bijna 150.000 registraties sinds de lancering is de Renault ZOE koploper op het gebied van elektrisch rijden.

Nieuwe ZOE

Betere prestaties

De nieuwe ZOE heeft een hoger vermogen, veelzijdiger laadmogelijkheden en en nóg grotere actieradius. Dit zorgt ervoor dat de nieuwe ZOE beter presteert dan voorheen. Zeven jaar na introductie is de ZOE uitgegroeid tot de bestverkochte elektrische stadsauto van heel Europa. De nieuwe ZOE zet een stap voorwaarts op het gebied van flexibiliteit, kwaliteit en technologie. 

Nieuwe ZOE

Comfort

Het opvallende design van de Renault ZOE geeft het model nóg meer karakter. Een hoger aanbod van hightech uitrusting zorgt ervoor dat zowel het rijcomfort, als de beleving aan boord beter wordt. De nieuwe ZOE biedt meer range en is goed voor een actieradius van 390 kilometer. Dit komt mede door de nieuwe techniek en een nieuwe 52 kWh-batterij. De nieuwe ZOE is geschikt voor 22 kW AC-laden en voor 50 kW DC-laden en biedt dankzij zijn krachtigere, 100 kW sterke elektromotor nog meer rijplezier!