Nieuwe Renault MEGANE E-TECH Electric

Body

Met de MEGANE eVision conceptcar die onthuld werd tijdens Renault eWays: The Challenge towards Zero Emissions, kondigde Renault het eerste volledig elektrische model voor het C-segment aan. Het betreft de Renault MEGANE E-TECH Electric waarmee het aanbod van volledig elektrische personenauto’s – bestaande uit de Renault TWINGO E-TECH Electric voor het A-segment en de bestseller Renault ZOE voor het B-segment – verder wordt uitgebreid.

 

MEGANE-E

Definitief silhouet

De geheel nieuwe MEGANE E-TECH Electric is gebaseerd op het CMF-EV-platform. Het model krijgt een 160 kW (217 pk) sterke elektromotor en een 60 kWh-batterij die een actieradius tot 450 kilometer mogelijk maakt. De MEGNE E-TECH Electric – ook wel MéganE (uitgesproken als MEGANE e) – onthult zijn definitieve silhouette als een vloot van dertig pre-productiemodellen deze zomer de weg op gaat.

Alle pre-productiemodellen van de nieuwe MEGANE E-TECH Electric worden gebouwd in de fabriek in Douai en bedekt met camouflagemateriaal met een specifiek patroon van Renault Design.