Nieuwe TWINGO Z.E.

De nieuwe Renault TWINGO Electric

Body

Nu te bewonderen in onze showrooms

Renault biedt met de nieuwe Renault TWINGO Electric een uitvoering met een volledig elektrische aandrijving. De nieuwe Renault TWINGO Electric biedt nóg meer rijplezier en comfort dan voorheen. Het nieuwe elektrische model van Renault is met zijn elektrische aandrijving de grote vedette in het drukke stadsverkeer en met een sprankelende persoonlijkheid biedt het model zijn volledige potentieel in zijn favoriete omgeving.

Twingo Electric

Iconisch als altijd

De nieuwe TWINGO Z.E. voegt enkele details toe aan het design. Deze details zijn kenmerkend voor de elektrische voertuigen van Renault:

  • De blauwe rand van de naafdop;
  • De 'Z.E. Electric'-badge op de achterklep en B-stijl;
  • De blauwe striping over de flanken;
  • De blauwe details in de bovenste voorgrille;
  • De laadaansluiting op de plek van de tankvulopening.
Twingo Electric

Jouw ultieme stadsauto

Sinds de introductie van de eerste generatie TWINGO in 1992 heeft het model zich telkens opnieuw uitgevonden om te voldoen aan de veranderende behoeften van automobilisten. Na drie generaties en bijna vier miljoen verkochte exemplaren in 25 landen wereldwijd is de TWINGO een nieuwe weg ingeslagen met de introductie van een volledig elektrische variant: de TWINGO Electric.

Renault heeft zijn verregaande expertise op het gebied van compacte stadsautos optimaal benut om een elektrische auto te ontwikkelen die qua rijgedrag, actieradius en functionaliteit perfect aansluit op de behoeften van hedendaagse stadsrijders.

TWINGO ZE Série Limitée Vibes

Série Limitée Vibes

De nieuwe TWINGO is verkrijgbaar in vier uitvoeringen, waaronder de 'top of the range' Série Limitée Vibes. Deze variant heeft unieke exterieurstyling, luxe interieur met hoogwaardige materialen en een riante uitrusting, waaronder een achteruitrijcamera, het Renault EASY LINK multimediasysteem met 7" touchscreen en geïntegreerde TomTom-navigatie met real-time verkeersinformatie. Bij aanschaf van de Série Limitée Vibes uitvoering profiteer je als koper van drie jaar kosteloos gebruik van MY Z.E. Connect en Inter@active via de MyRenault smartphone-app (download hier de app voor Apple of Android). 

Actieradius van 270 km
60 kW (82 pk)
In slechts 30 minuten tot 80% opgeladen

Rijplezier naar een nog hoger niveau

Net als de TWINGO met verbrandingsmotor biedt de nieuwe TWINGO Electric de kortste draaicirkel in deze klasse. Achterwielaandrijving in combinatie met verschillende rijmodi maken het rijden nog leuker. Dankzij de 22 kWh-batterij hoeft de TWINGO Electric slechts één keer per week te worden opgeladen als die voornamelijk in stadsverkeer gebruikt wordt, maar de TWINGO leent zich zeker ook voor langere ritten met een actieradius van 270 kilometer volgens de WLTP City-cyclus en 190 kilometer in de gecombineerde WLTP-cyclus. Bovendien is de batterij bij de meeste publieke laadpunten tot vier keer sneller op te laden dan die van de concurrentie dankzij de unieke Caméléon-lader, waarmee de TWINGO Electric tot en met een snelheid van 22 kW (AC) laadt.

Met het 7" EASY LINK-multimediascherm of de gratis MY Renault-app maak je gebruik van de connected Z.E.-services. Deze Z.E.-services zijn speciaal ontwikkeld om al jouw ritten nóg eenvoudiger te maken. 

De elektrische variant van de nieuwe TWINGO is verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen:

Uitvoering Rijklaarprijs
Life €20.590,-
Collection €22.090,-
Intens €23.490,-
Série Limitée Vibes €24.790,-
Nieuwe TWINGO Z.E. interieur

Interieur

Het interieur behoudt alle kenmerken van de TWINGO, inclusief de personalisatie-mogelijkheden. Vanaf de uitvoering Zen is de TWINGO Electric leverbaar met keuze uit verschillende kleurthema’s voor delen van het dashboard en stuurwiel, randen van de ventilatieopeningen en stikwerk voor stoelbekleding en deurpanelen. De middenconsole biedt een prettige hoeveelheid opbergruimte en de transmissiehendel is versierd met een Z.E.-logo.

Twingo Electric

Exterieur

De ondeugende uitstraling van de TWINGO is onveranderd, waarbij de bumper die verfraaid is met luchtinlaten en koplampen met C-vormige LED-signatuur zorgen voor een smaakvol frontdesign. Verschillende carrosseriekleuren, kleurenthema’s, strips en wielen kunnen gecombineerd worden met een uitgebreide reeks aan personalisatiemogelijkheden.

Ontdek elektrisch rijden bij Munsterhuis!

Elektrisch rijden is stil, schoon en voordelig. Elektrisch rijden moet je zelf ervaren. Alleen dan merk je het grote verschil met een benzine- of dieselmotor. Je kan eenvoudig thuis jouw auto opladen zodat je onbezorgd op weg kan. De toekomst van elektrisch rijden begint bij Munsterhuis. Wij zorgen ervoor dat je alles hebt wat nodig is voor de ultieme elektrische rijervaring.