De nieuwe Renault TALISMAN: technologie en verfijning naar een hoger niveau

Body

Het in- en exterieur van de nieuwe Renault TALISMAN is subtiel vernieuwd. Het model combineert nieuwe designelementen met hoogwaardige technologieën. De belangrijkste succesfactoren van de TALISMAN worden hiermee naar een nog hoger niveau getild.

Interieur

Nieuw chroomwerk accentueert de vorm van de middenconsole. De INITIALE PARIS kent een elegant interieur en onderscheidt zich met onder meer houten afwerking voor het dashboard en de deurpanelen. Vanaf de INTENS uitvoering is de TALISMAN standaard uitgerust met een nieuw instrumentenpaneel. Enkele andere nieuwe elementen zijn de automatisch dimmende, frameloze binnenspiegel, grotere bekerhouders met verlichting en verchroomde rand, inductielader voor smartphones en draaiknoppen met een display voor het instellen van de klimaatregeling.

Exterieur

De voorkant van de nieuwe Renault TALISMAN wordt sterk gekenmerkt door een nieuw ontworpen bumper, met verchroomde onderdelen. Elke uitvoering van de nieuwe Renault TALISMAN is standaard uitgerust met nieuw ontworpen lichtunits. In deze lichtunits zijn C-vormige LED-dagrijverlichting en dynamische LED-knipperlichten verwerkt. Aan de achterzijde van de nieuwe Renault TALISMAN zorgen verchroomde details, sierlijke LED-achterlichten en dynamische LED-knipperlichten voor een elegante uitstraling.

Introductie

De nieuwe Renault Talisman is vanaf aankomende zomer te bezichtigen bij ons in de showrooms.

Wil jij op de hoogte worden gehouden over de ontwikkelingen van de nieuwe TALISMAN?

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.