Nieuwe Captur

De nieuwe Renault CAPTUR: volledig nieuw, 100% CAPTUR

Met meer dan 1,2 miljoen verkochte exemplaren sinds de introductie is de Renault CAPTUR de bestverkochte stads-SUV. Afgelopen jaar was de CAPTUR de populairste in zijn klasse. Wereldwijd werden er ruim 230.000 stuks verkocht. In Nederland zijn er inmiddels meer dan 45.000 exemplaren verkocht. 

De marktintroductie van de volledig nieuwe CAPTUR is onderdeel van het strategische plan Drive the Future (2017-2022) van Groupe Renault. De Renault CAPTUR is tevens een van de belangrijkste modellen. De nieuwe CAPTUR is te herkennen door zijn internationale karakter. De nieuwe generatie CAPTUR komt op alle continenten onder dezelfde naam op de markt.

Het belang van de CAPTUR binnen de autogroep wordt ook benadrukt met de grote hoeveelheid technologie aan boord, waarmee hij voldoet aan de drie pijlers voor toekomstige mobiliteit, zoals beschreven in het strategische plan:

Nieuwe Captur

Elektrisch aangedreven

Tegen het einde van het plan heeft Groupe Renault acht volledige elektrische modellen en twaalf geëlektrificeerde modellen in het aanbod. De nieuwe CAPTUR is het eerste Renault model dat profiteert van de nieuwe E-TECH plug-in hybride aandrijflijn die door Renault in samenwerking met de Alliantie ontwikkeld is.

De nieuwe CAPTUR

Connected

Rond dezelfde periode moeten ook alle voertuigen op de belangrijkste markten volledig connected zijn. De nieuwe CAPTUR loopt hierop vooruit met een nieuw multimediasysteem het Renault EASY LINK systeem.

De nieuwe CAPTUR

Autonoom

Tegen het einde van het strategische plan biedt Groupe Renault vijftien modellen met autonome rijtechnologie. De CAPTUR is daarbij een van de pioniers. Met de nieuwe CLIO worden geavanceerde hulpsystemen nu al standaard aangeboden in het B-segment.