Nieuws

Nieuws

Image
Renault introduceert aantrekkelijke Trafic Business

Renault introduceert aantrekkelijke Trafic Business

Renault introduceert de Business-uitvoering van de Trafic. Een aantrekkelijke versie van de Trafic die zijn of haar bedrijfswagen ook privé gebruikt.
Image
nieuwe Renault CLIO E-TECH Hybrid en CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid

Prijzen nieuwe CLIO E-TECH Hybrid en CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid bekend

Image
Zorghelden Rijssen

Munsterhuis steunt “onze zorghelden”

Munsterhuis Autobedrijven steunt de helden in de zorg en stelt drie auto's ter beschikking!
Image
Renault MORPHOZ

Renault MORPHOZ: verleg je grenzen

Kom een stapje dichterbij en je merkt dat deze auto je een signaal stuurt. De Renault MORPHOZ herkent je en verwelkomt je. Stap snel in en bereid je voor op een totaal nieuwe ervaring in een intelligente, aanpasbare auto!  

Image
Nieuwe TALISMAN

De nieuwe Renault TALISMAN: technologie en verfijning naar een hoger niveau

Het in- en exterieur van de nieuwe Renault TALISMAN is subtiel vernieuwd. Het model combineert nieuwe designelementen met hoogwaardige technologieën. De belangrijkste succesfactoren van de TALISMAN worden hiermee naar een nog hoger niveau getild.
Image
Nieuwe TWINGO Z.E.

De nieuwe Renault Twingo Z.E.: eind 2020 in onze showroom

Een uitvoering met volledig elektrische aandrijving. De nieuwe TWINGO Z.E. biedt nog meer rijplezier en comfort.
Image
Nieuwe MÉGANE onthult

Nieuwe MÉGANE en MÉGANE E-TECH Plug-in onthult

Renault heeft haar MÉGANE-reeks volledig vernieuwd. De MÉGANE Hatchback, Estate, R.S Line, R.S. en R.S. Trophy hebben stuk voor stuk meer technologie. Dit zorgt voor nóg meer rijplezier! De verkoop van de nieuwe MÉGANE start aankomende zomer.

Image
Renault Clio E-TECH en CAPTUR E-TECH Plug-in

Wereldpremière: Renault Clio E-TECH en CAPTUR E-TECH Plug-in

De nieuwe Renault CLIO E-TECH 140 en de nieuwe Renault CAPTUR E-TECH Plug-in 160 beleven op de Autosalon in Brussel hun wereldpremière. Binnenkort zal de Renault MÉGANE E-TECH Plug-in zich aansluiten bij de CLIO en CAPTUR.

Image
Nieuwe-Renault-Espace

De nieuwe ESPACE: meer verfijning en intelligente technologie

De Renault ESPACE is al meer dan 1,3 miljoen keer verkocht. Het model van Renault is uitgegroeid tot icoon en vindt zichzelf steeds opnieuw uit. In de lente van 2020 zal de vijfde generatie op de markt komen. Een topklasse crossover met een gedurfd ontwerp!

Image
Prijzen nieuwe CAPTUR bekend

Prijzen nieuwe CAPTUR bekend

De Renault CAPTUR is ruim 1,5 miljoen keer verkocht en is dankzij dit aantal de bestverkochte compacte SUV in zijn klasse. De nieuwe CAPTUR heeft zichzelf opnieuw uitgevonden en oogt dankzij allerlei ontwikkelingen atletischer en dynamischer. Verbeterde technologie en kwaliteit in het interieur.

Image
Kangoo-Master-ZE-Hydrogen

Introductie van waterstof in lichte bedrijfswagen

Renault is toonaangevend op het gebied van elektrisch aangedreven lichte bedrijfswagens. Eind 2019 breidt Renault daarom zijn aanbod uit met de KANGOO Z.E. Hydrogen. In 2020 zal Renault uitbreiden met de MASTER Z.E. Hydrogen.

Image
brandstof E10

E10 brandstof: wat je moet weten

Sinds dinsdag 1 oktober zijn alle tankstations in Nederland verplicht om de nieuwe brandstof E10 aan te bieden. Maar wat is deze brandstof precies en wat betekent dit voor jouw auto?