Nieuws

Nieuws

Image
Nieuwe Renault MÉGANE

Nieuwe Renault MÉGANE nu bij Munsterhuis

De nieuwe Renault MÉGANE en MÉGANE Estate zijn nu te bewonderen in onze showrooms. In februari 2020 maakte Renault bekend haar MÉGANE-reeks compleet te vernieuwen. Het iconische model, waarvan sinds 1995 wereldwijd al 7 miljoen exemplaren verkocht zijn, is op alle fronten verbeterd en is voor het eerst leverbaar met plug-in hybride aandrijving. De harmonieuze lijnen, onderscheidende kenmerken, verfijnde afwerking en nieuwe technologie staan hierbij centraal.
Image
Renault ZOE Cargo

Renault ZOE nu ook beschikbaar als ‘Cargo’

De elektrische Renault ZOE is vanaf nu om te bouwen naar een Renault ZOE Cargo. De ombouw van de Renault ZOE naar een ZOE Cargo kost slechts €1.049,- excl. BTW en is mogelijk vanaf het uitrustingsniveau Zen.
Image

Renault CLIO viert 30-jarig jubileum

De Renault CLIO. Dertig jaar stijlvolle en technologische evolutie, dertig jaar streven naar de wensen van een actieve klantengroep, dertig jaar onderdeel van het leven. Wie kent de CLIO niet? Al drie decennia lang is dit de partner voor korte en lange reizen.

Image
Nieuwe TWINGO Z.E.

Prijzen nieuwe Renault TWINGO Z.E. bekend

Renault heeft de prijzen van de nieuwe TWINGO Electric bekend gemaakt. De karaktervolle stadsauto is volledig elektrisch aangedreven en verkrijgbaar vanaf €20.590,-.

Image
CLIO CAPTUR LPG

Zakelijk aantrekkelijke Business-uitvoeringen van de CLIO en CAPTUR

De CLIO en CAPTUR zijn vanaf nu leverbaar in zakelijk aantrekkelijke Business-uitvoeringen. Ben je een zakelijke rijder die ook privé rijdt? Dan zijn onze Business-uitvoeringen dé oplossing voor jou!
Image
Renault Mégane nieuwe varianten

Nieuwe prijzen MÉGANE zijn bekend

Renault heeft de prijzen van de nieuwe MÉGANE bekend gemaakt. Het aanbod bestaat uit zes verschillende varianten die niet alleen voor zakelijke klanten, maar ook voor particulieren interessant zijn.
Image
Renault introduceert aantrekkelijke Trafic Business

Renault introduceert aantrekkelijke Trafic Business

Renault introduceert de Business-uitvoering van de Trafic. Een aantrekkelijke versie van de Trafic die zijn of haar bedrijfswagen ook privé gebruikt.
Image
nieuwe Renault CLIO E-TECH Hybrid en CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid

Prijzen nieuwe CLIO E-TECH Hybrid en CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid bekend

Image
Zorghelden Rijssen

Munsterhuis steunt “onze zorghelden”

Munsterhuis Autobedrijven steunt de helden in de zorg en stelt drie auto's ter beschikking!
Image
Renault MORPHOZ

Renault MORPHOZ: verleg je grenzen

Kom een stapje dichterbij en je merkt dat deze auto je een signaal stuurt. De Renault MORPHOZ herkent je en verwelkomt je. Stap snel in en bereid je voor op een totaal nieuwe ervaring in een intelligente, aanpasbare auto!  

Image
Nieuwe TALISMAN

De nieuwe Renault TALISMAN: technologie en verfijning naar een hoger niveau

Het in- en exterieur van de nieuwe Renault TALISMAN is subtiel vernieuwd. Het model combineert nieuwe designelementen met hoogwaardige technologieën. De belangrijkste succesfactoren van de TALISMAN worden hiermee naar een nog hoger niveau getild.
Image
Nieuwe TWINGO Electric

De nieuwe Renault Twingo Z.E.: eind 2020 in onze showroom

Een uitvoering met volledig elektrische aandrijving. De nieuwe TWINGO Z.E. biedt nog meer rijplezier en comfort.