renault zoe

Nieuwe ZOE

Rijklaar vanaf
€29.590,-
Private lease p.m. vanaf
€409,-
Offerte aanvragen Private lease

Nieuwe Renault ZOE

Met een hoger vermogen, meer laadmogelijkheden en een nog grotere actieradius presteert de nieuwe Renault ZOE beter dan ooit. Dankzij nieuwe technieken en een nieuwe 52 kWh-batterij biedt de nieuwe ZOE een actieradius van 395 kilometer volgens de WLTP. 

Renault ZOE

Profiteer nu van 2 x €4.000,- subsidie

Je rijdt de nieuwe Renault ZOE nu vanaf € 29.590,-. Waarom wachten met extra voordelig elektrisch rijden? Van 6 mei 2020 t/m 31 augustus 2020 ontvang je van Renault maar liefst €4.000,- subsidie* op de nieuwe Renault ZOE. Vanaf 1 juli kun je als particulier óók nog aanspraak maken op de overheidssubsidie van €4.000,-*. 

Wat is Renault Subsidie?

  • € 4.000,- Renault Subsidie* op de nieuwe Renault ZOE
  • Laadpas t.w.v. € 700,- óf Installatie van je Wallbox*
nieuwe Renault ZOE

De actieradius

De daadwerkelijke actieradius van jouw nieuwe Renault ZOE is niet exact te bepalen. De actieradius is namelijk afhankelijk van enkele factoren:

  • Snelheid - Hoe sneller je rijdt, hoe meer snelheid je verbruikt om deze snelheid te behouden;
  • Rijstijl - Dankzij de Z.E.-technologieën kan door energieterugwinning de actieradius vergroten;

  • Omgeving - Je verbruikt meer energie als je een heuvel oprijdt, maar je wint energie terug wanneer je een heuvel afrijdt;

  • Weersomstandigheden - In de zomer heeft de Z.E.-batterij een actieradius van ongeveer 395 km. De actieradius van in de winter bedraagt ongeveer 250 km.

nieuwe Renault ZOE

Oplaadmogelijkheden

De Renault ZOE biedt zo veel meer dan alleen een auto. Daarom is het belangrijk dat je niet zonder lege batterij komt te staan. Je kan jouw Renault ZOE op verschillende plekken opladen, zoals:

  • Thuis;
  • Op het werk;
  • Bij een openbaar laadpunt;
  • Langs de weg!

Via de technologieën in de ZOE vind je eenvoudig een laadpunt bij jou in de buurt. Jouw nieuwe Renault ZOE kan binnen 30 minuten een actieradius van maximaal 150 km halen.

Interieur nieuwe Renault ZOE

100% elektrische rijervaring

Met de nieuwe elektrische R-135 motor biedt de nieuwe Renault ZOE een 100% elektrische rijervaring gecombineerd met comfort en geweldige prestaties. En dankzij een nieuwe en nog krachtigere Z.E.50-accu heeft de ZOE een actieradius van 395 kilometer. En dankzij de snellader (50 kW DC) rijdt u na slechts 30 minuten laden al weer 150 kilometer. 

nieuwe Renault ZOE

Interieur

De nieuwe ZOE heeft een hightech en stijlvol interieur. De comfortabele stoelen zijn gemaakt van 100% gerecycled textiel*. Het opnieuw ontworpen dashboard is afgewerkt met zacht aanvoelend en hoogwaardig materiaal. Het 10" scherm toont informatie over de belangrijkste rijassistentiesystemen en alle instellingen met betrekking tot elektrisch rijden. Bij de uitvoeringen die ook over een navigatiesysteem beschikken worden ook de route-instructies weergegeven. Verder is het interieur afgewerkt met chroom voor een stijlvolle uitstraling en wordt het leven in de ZOE vereenvoudigd doordat smartphones draadloos opgeladen kunnen worden. De nieuwe ZOE is van alle gemakken voorzien. 

*Zen uitrustingsniveau 

Nieuwe Renault ZOE

Exterieur

De nieuwe Renault ZOE heeft een meer volwassen en dynamische uitstraling. De voorzijde van de auto is helemaal opnieuw ontworpen en wordt gekenmerkt door nog krachtigere lijnen, nieuwe full LED koplampen en een groter Renault-logo waarachter de laadaansluiting zit. Naast die reeds bestaande zeven carrosseriekleuren is de nieuwe ZOE voortaan ook verkrijgbaar in de nieuew carrosseriekleuren Bleu Celadon, Rouge Flamme en Blanc Quartz.