Renault Nieuwe Twingo beeld

Nieuwe TWINGO

Rijklaar vanaf
€14.290,-
Private lease p.m. vanaf
€249,-
Offerte aanvragen Private lease

Nieuwe Renault TWINGO

De Renault TWINGO heeft een nieuwe look! Maar dat niet alleen. Hij is geavanceerder dan ooit, biedt volop rijplezier en is uitzonderlijk wendbaar. De auto is makkelijk te manoeuvreren: parkeren wordt een fluitje van een cent dankzij de uitzonderlijke kleine draaicirkel en de achteruitrijcamera. De nieuwe TWINGO is de ideale compacte stadsauto voor ritten in de stad.


BrochurE nieuwe twingo  PrijslijsT nieuwe twingo

Renault Nieuwe Twingo beeld

Private lease

Wil je de nieuwe Renault TWINGO liever leasen? Dat kan al vanaf €209,- per maand! Wij bieden private lease aan tegen aantrekkelijke prijzen. Private leasecontracten lopen tussen de 24 en 60 maanden. Wil je weten of private lease iets voor jou is? Lees er meer over of neem contact met ons op

Nieuwe Renault Twingo interieur

Interieur

De nieuwe TWINGO is voorzien van EASY LINK, het nieuwe multimediasysteem met een touchscreen die het leven onderweg gemakkelijker maakt. Daarnaast kan je optimaal profiteren van de nieuwe opbergmogelijkheden voor een prettige ervaring in de auto. Dankzij de vijf deuren, 50/50 neerklapbare achterbankleuning, vlakke vloer en 2,31 m aan laadlengte zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos.

Renault Nieuwe Twingo beeld

Exterieur

De nieuwe TWINGO heeft een nieuwe voorkant, nieuwe LED-verlichting en nieuwe 16” lichtmetalen wielen. Kortom, veel nieuws om te ontdekken! Het design van de nieuwe TWINGO is stijlvol en chique. Kies je kleuren aan de hand van de personalisatiepacks en gebruik nieuwe striping om je gloednieuwe TWINGO te personaliseren. Zo past de nieuwe TWINGO echt bij jouw karakter.