Nieuwe CAPTUR

Nieuwe CAPTUR

Rijklaar vanaf
€21.590,-
Private lease p.m. vanaf
€349,-
Contact opnemen Private lease

Nieuwe Renault CAPTUR

Volledig nieuw, 100% CAPTUR. Een SUV met een sportief profiel en een volledig aanpasbaar design. Elke rit is een speciale rit door de luxe en comfort die de CAPTUR te bieden heeft. Verbonden multimediasystemen, rijhulpsystemen en optimaal bagageruimte. 

Ontdek wat de nieuwe Renault CAPTUR te bieden heeft. 

SUV CAPTUR

Sportieve SUV

De nieuwe CAPTUR is een SUV met een sportief profiel. De opvallende schouders, sportief gesneden flanken, LED PURE Vision koplampen met C-Shape dagrijverlichting, dakrails en wielen van tot wel 18". Ten opzichte van de vorige CAPTUR heeft de nieuwe CAPTUR een dynamische en nog assertievere profiel voor echt een unieke uitstraling. 

Design CAPTUR

Gepersonaliseerd design

Het design is volledig aanpasbaar zodat deze voldoet aan al je wensen. Van carrosserie- en dakkleuren tot dashboard en bekleding. Je kunt je nieuwe CAPTUR helemaal personaliseren. Je hebt de keuze uit maar liefst 90 exterieurcombinaties en 18 interieurcombinaties. 

Renault CAPTUR

Elke rit een ultieme beleving

Of je nu in de drukke stad rijdt of in de prachtige natuur. Elke rit is een ultieme belevenis in de nieuwe Renault CAPTUR. Verbonden met meltimediasystemen, rijhulpsystemen waarmee de eerste stap wordt gezet richting autonoom rijden, verschuifbare zitbank voor extra modulariteit, een optimaal bagageruimtevolume en personaliseerbare rijmodi. Dit alles zorgt voor een comfortabele rijervaring, elke rit opnieuw. 

Nieuwe CAPTUR Initiale Paris

Nieuwe CAPTUR Initiale Paris

Wil je jezelf elke dag in luxe vervoeren? Ontdek dan de iconische Initial Paris-versie van de nieuwe Renault CAPTUR. Geniet van comfort in een opvallend design. Hoogwaardige materialen, luxe uitrusting en de nieuwste technologieën. Maak elke rit memorabel! 

Houd mij op de hoogte

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws rondom de nieuwe Renault CAPTUR? Vul hieronder je e-mailadres in: