Profiteer nu van wel € 5.000,- subsidieregeling op elektrische bedrijfswagens!

Vanaf 15 maart 2021 is de SEBA-regeling van kracht gegaan. Met SEBA, kort voor Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s, kan je bedrijf tot € 5.000,- subsidie ontvangen op een nieuwe elektrische bedrijfswagen. De SEBA is door de overheid in het leven geroepen om de CO2-uitstoot terug te dringen, het zorgt er bovendien voor dat dat het kopen of leasen van een 100% elektrische bedrijfswagen aantrekkelijker wordt.

Zoals hierboven aangegeven, geldt de SEBA-regeling voor nieuwe, niet-geregistreerde elektrische bedrijfsauto’s met voertuigcode N1 en N2 tot 4.250 kg. De hoogte van het subsidiebedrag is 10% van de nieuwprijs, met een maximum van € 5.000,- en alleen geldig voor goederenvervoer. Munsterhuis biedt je de keus uit twee elektrische bedrijfsauto’s, namelijk de KANGOO Z.E. én de MASTER Z.E.

Kangoo z.e.

KANGOO Z.E.

De Renault KANGOO Z.E. is de belichaming van de ambitie om elektrische bewegingsvrijheid te bieden aan gebruikers, en dan vooral voor professionals. Dit voertuig wordt geproduceerd in Frankrijk en in het nieuwe model zijn unieke kennis en vier grote innovaties verwerkt: een nieuwe 33 kWh accu, een nieuwe 44 kW 60 pk motor, een nieuwe 7 kW lader en een unieke innovatieve warmtepomp.

Renault Master Work Edition

MASTER Z.E.

De Renault MASTER Z.E. beschikt over alle kenmerken van de Renault MASTER én is volledig elektrisch! De afmetingen aan de binnenkant blijven behouden, zodat er 8 tot 22 m³ kan worden gebruikt. Met deze bedrijfswagen kan een belading van 1.000 tot 1.100 kg worden vervoerd. De perfecte partner voor leveringen in het stadscentrum. De bedrijfswagen is beschikbaar in drie lengtes, van 5,04 m tot 6,19 m en met twee hoogtes, van 2,3 m tot 2,49 m.

Voorwaarden SEBA-regeling

Je moet aan een aantal voorwaarden voldoen om in aanmerking te komen voor de SEBA-regeling:

  • De bedrijfsauto moet volledig elektrisch zijn.
  • De bedrijfsauto dient te vallen onder de voertuigcode N1 of N2 tot 4.250 kg.
  • De minimale catalogusprijs van de bedrijfsauto is € 20.000,-.
  • De bedrijfsauto moet minimaal 3 jaar op naam staan.
  • Het accupakket mag geen lood bevatten.

Meer weten over de SEBA-regeling?

Heb je vragen over de SEBA-regeling? Of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons zakelijk team, zij helpen je graag verder!

Zakelijk team
Marco Odink

Marco Odink

Manager Fleetsales
remco beernink

Remco Beernink

Accountmanager Zakelijke Markt
Taco Groeneveld

Taco Groeneveld

Junior Accountmanager Zakelijke Markt